Engranatges

Addendum
Avda. Santa Eulàlia, 260 08223 Terrassa ES +93 937 314 605 http://www.addendum.es/

NOTÍCIES

FELICITEM A L'EQUIP UPC ECORACING
Un cop ja acabada la temporada 2015-2016, l'equip UPC ecoRacing, amb qui Addendum col•labora des dels seus inicis, ha entrat al TOP 10 mundial de monoplaces elèctrics, mantenint així la condició de Millor equip de l'estat espanyol.
Després de participar a les tres competicions més importants del panorama europeu, disputades als circuits de Silverstone (Regne Unit), Hockenheim (Alemanya) i Montmeló (Catalunya), UPC ecoRacing va començar la temporada 2016-2017 amb l' ambiciós objetiu de competir a un altre continent. L'equip va viatjar a Melbourne, Austràlia, on va competir amb els equips de referència de països com Japó, Singapur, Nova Zelanda, Tasmània o Austràlia. El vehicle preferit d'Addendum, gràcies al gran esforç fet per tots ls seus membres, ha pogut superar a tots aquests equips: a les proves estàtiques, o d'enginyeria, on l'equip ha de justificar als jutges el disseny del cotxe, entre altres coses, l'UPC ecoRacing va aconseguir la 1a posició en Design i la 3a en el Business Plan.
En els esdeveniments dinàmics, un dels reptes més importants d'aquesta competició australiana, l'ecoRZ va haver de competir en totes les proves demostrant la seva fiabilitat i alt rendiment. L'equip va superar amb nota totes les proves i va aconseguir el 3r lloc en la prova d'acceleració i també en la d'eficiència.
Amb tots aquests èxits, l'equip es va merèixer el 1r lloc en la classificació general de vehicles elèctrics.
Així doncs, l'UPC ecoRacing comença la temporada 2016/2017 amb la bona línia d'èxits de l'anterior. L'equip de l'UPC ha aconseguit un èxit sense precedentes a Europa al ser el primer equipo en aconseguir córrer a Austràlia i guanyar la competició. Addendum felicita l'equip i li agraeix la possibilitat de col•laborar en aquesta gran experiència d'innovació tecnològ
MÉS CAPACITAT PRODUCTIVA
Enguany Addendum disposa d'una major capacitat productiva gràcies a l'adquisició i posada en marxa de la nova dentadora per fresa mare LIEBHERR LC380, amb carregador de peces automàtic.

Aquesta màquina ens permet dentar engranatges cilíndrics rectes i helicoïdals amb una alta qualitat i uns preus molt competitius. Permet, també, produir engranatges per a tot tipus de mercat i en sèries mitjanes i grans; la seva flexibilitat i facilitat de preparació i ús permet també treballar de forma competitiva produint peces de qualitat en sèries curtes.
ADDENDUM COL·LABORA AMB L'ASSOCIACIÓ UPC ECORACING
Com ja anem fent fa molts anys, Addendum col·laborem activament amb la UPC (Universitat Politècnica de Catalunya), ja sigui en la formació, la investigació, el desenvolupament de nous projectes,...
Enguany hem participat en l'exitós projecte UPC ecoRacing dels estudiants d'enginyeria industrial de l'ETSEIAT (Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial i Aeronàutica de Terrassa). Aquest projecte d'investigació tecnològica, en l'àmbit de l'automoció sostenible, fa anys que treballa per concebre monoplaces per a participar als esdeveniments de la Formula Student.
El model ecoRZ (2015) és un model 100% elèctric que ha reduït el seu espai, respecte a models anteriors, però mantenint els 135 CV, per tal de millorar-ne el comportament dinàmic i l'eficiència energètica. Pot córrer a 135 km/h i accelera de 0 a 100 km/h en tres segons.
Addendum ha participat en la fabricació dels engranatges especials per a la transmissió del magnífic monoplaça ecoRZ, que ha participat a la Formula Student Spain al Circuit de Montmeló. En aquest competició, l'equip ha estat premiat per ser el millor en la prova del Cost & Manufacturing, ha obtingut una puntuació molt alta en el Business Plan i la primera posició de l'estat en les proves estàtiques!
Per tot això volem felicitar a tot l'equip per la feina feta, esperant obtenir també uns magnífics resultats a la propera competició Formula SAE Italy. També animar-lo a tirar endavant amb aquest engrescador treball tan implicat amb la investigació i desenvolupament de projectes sostenibles i amb la formació de futurs enginyers emprenedors.
MILLOREM LES NOSTRES INSTAL·LACIONS
Addendum, des que va començar el seu recorregut empresarial fabricant engranatges fa més de 50 anys, ha pretès tenir sempre les millors condicions laborals i productives possibles. És per això que sempre ha estat pendent de les últimes novetats per tal d'aplicar-les a l'empresa i millorar constantment.
Seguint aquesta línia, inspirada en el mètode de les 5S, recentment hem millorat les nostres instal•lacions pavimentant el terra de les naus amb una resina d'alta resistència, per tal que l'entorn laboral, de neteja i ordre, seguretat,... faciliti un millor ambient i, d'aquesta manera també, una millora en la producció.
RENOVACIÓ DEL CERTIFICAT ISO 9001-2008
Recentment a Addendum hem renovat la certificació ISO 9001-2008 en Disseny i fabricació d'engranatges, sistemes de transmissió i elements mecànics de precisió, que havíem obtingut l'any 2008 i renovat, i ampliat a l'àmbit del disseny, el 2011.
El procés de renovació d'aquest certificat cada tres anys és un requisit de la pròpia certificació i Addendum es manté ferm en el compromís, com a element estratègic clau de l'empresa, per a garantir la bona gestió i la qualitat dels productes i serveis que ofereix.
La certificació té vigència fins l’any 2017 i podeu consultar-la a continuació o a l'enllaç de la part superior dreta d'aquest web.
NOVA EMPRESA EN EL SECTOR DE LES RENOVABLES
Seguint en la línia d’apostar per les energies renovables, sorgeix de la col•laboració amb Optima Renovables, la renovada empresa de serveis del sector eòlic Wind Power Transmissions.

Wind Power Transmissions (WPT) ofereix una àmplia gamma de serveis pels aerogeneradors elèctrics, des del manteniment, reparació i refeeting de multiplicadors eòlics i fins a la realització de reparacions, auditories i inspeccions en camp.

Wind Power Transmissions
LA POTABILITZADORA H2OPTIMA ARA, TAMBÉ, A TV3
Després d'aparèixer a la premsa escrita, ara també es fa ressò, de la nostra potabilitzadora d'aigua, la televisió.


El dimecres 21 de novembre el programa EL MEDI AMBIENT de TV3 va emetre un reportatge on explicava la funcionalitat i les prestacions de la potabilitzadora H2Optima.
El ressò que això ens dóna és per a Optima Renovables, i per a Addendum, un motiu de satisfacció.

Podeu visionar el reportatge emès al següent enllaç:

El medi ambient de TV3
LA POTABILITZADORA H2OPTIMA ÉS NOTÍCIA A LA VANGUARDIA
La potabilitzadora H2Optima és un equip autònom i portàtil dissenyat per produir aigua potable, d'ús humà i agrícola, a partir d'aigua de mar, aigua salina o dolça contaminada, sense despesa energètica, ja que porta incorporades plaques fotovoltaiques.
El diari La Vanguardia se'n fa ressò, a les seves versions de paper i digital, destacant-ne les possibilitats de l'aparell: capacitat productiva, facilitat d'instal•lació i ús, i els avantatges evidents en el sector del desenvolupament i en el sector agrari.
Els lectors de la notícia han celebrat amb els seus comentaris la idea i les possibilitats de l'equip. A més encoratgen a les empreses com les nostres, que inverteixen en innovació, per tal de crear llocs de treball, competitivitat internacional i la millora de la sostenibilitat del planeta.

La Vanguardia
ADDENDUM, TAMBÉ A POLÒNIA
Des d’aquest any a Addendum disposem d’un nou representant comercial a Polònia, així com també la nostra web en polonès, fet que permetrà tenir un millor servei per a les empreses d’aquest país.
Si desitgeu contactar amb el representant, només cal que ens escriviu a l’apartat "Contactar" de la nostra pàgina web.

D’aquesta manera Addendum, amb el seu interès per créixer, augmentar el mercat i oferir els millors serveis, va extenent el seu radi d’acció per tot Europa.
A LA FIRA INDUSTRIE 2011 LYON
Addendum va participar el passat mes d’abril a la FIRA INDUSTRIE 2011 que es va celebrar a la ciutat francesa de Lyon, a les instal•lacions del recinte firal Eurexpo Lyon entre els dies 5 i 8.

Aquesta fira de les tecnologies de la producció, mostra les últimes novetats i tendències del sector en totes les seves vessants.

A la fira, que és la líder del sector a França, s’inclouen totes les opcions en equipaments, components, productes i serveis per a totes les etapes de la indústria manufacturera, des del disseny fins la producció. Fet que casa perfectament amb la política de producció d’Addendum, ja que oferim donar solucions complertes a la mida de cada client.

Industrie 2011 Lyon-France
PREMI EMPRESA 2.0 DELS RECONEIXEMENTS CECOT AL PROGRÉS EMPRESARIAL
L’empresa Optima Renovables, de la qual Addendum n’és membre, obté el premi EMPRESA 2.0 en la 16a edició dels Reconeixements Cecot al progrés empresarial.

Dins el marc de la 16a edició de La nit de l’Empresari, que cada any organitza la patronal Cecot, Optima Renovables, SL va ser guardonada amb el premi EMPRESA 2.0. Aquest premi l’atorga la Cecot a les empreses que utilitzin les tecnologies de la informació i, en general, tot el desenvolupament 2.0, per a treballar en col•laboració amb altres empreses, competidors, clients, proveïdors, partners, etc., amb els que establir aliances, tant per gestionar els processos bàsics: logística, etc., com d’altres com el disseny de productes i processos, serveis, etc.

Addendum, SA i set altres empreses de la comarca han creat l’empresa Optima Renovables, que es dedica al sector de les energies renovables i l’eficència energètica. Aquesta col•laboració i el treball que se’n desprèn ha permès obtenir aquest guardó, del que ens n’alegrem.

En l’acte d’entrega dels guardons, l’empresa va rebre el premi de mans del Sr. José Montilla, president de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Pere Navarro, alcalde de Terrassa, i del Sr. Antoni Abad, president de la Cecot.

Nota de premsa
ADDENDUM APOSTA PER LES ENERGIES RENOVABLES
Addendum queda integrada dins un clúster d'empreses dedicades a donar solucions de tot tipus en el camp de les energies renovables.
L'empresa Optima Renovables, SL treballa, des de la seva creació, en els sectors de l'energia eòlica, l'energia fotovoltàica, l'eficiència energètica i el biogas.
Addendum, amb la seva habitual filosofia de diversificació i creixement, es converteix en l'empresa responsable de l'energia eòlica del grup, i dóna servei de reparació, manteniment, auditories i disseny de noves aplicacions en el camp eòlic.
CERTIFICAT ISO 9001-2008
Disseny i fabricació d’engranatges, sistemes de transmissió i elements mecànics de precisió.

Recentment a Addendum hem passat l’auditoria per a obtenir la certificació ISO 9001-2008.
Aquest certificat garanteix l’acompliment de les exigències de la norma en l’àmbit del disseny i fabricació d’engranatges, sistemes de transmissió i elements mecànics de precisió.
Anteriorment ja teníem el Certificat ISO 9001-2008 per a la fabricació d’engranatges i elements mecànics de precisió. Així doncs, hem ampliat l’àmbit d’aplicació al disseny també.
Els anys d’experiència ens han donat el bagatge suficient per dissenyar tot tipus de transmissió, parcial o completa, i així poder ajudar als nostres clients a cercar solucions especials i particulars adaptades a les necessitats de cadascú. Esperem que això pugui ser del seu interès.

Certificat ISO 9001-2008
NOVA WEB D’ADDENDUM. TAMBÉ EN ALEMANY!
Després de 50 anys d’interès i esforç per la millora tecnològica en general, Addendum renova també la seva web.

Amb aquesta web més moderna i dinàmica pretenem oferir a tots els nostres clients i proveïdors, actuals i futurs, un enllaç més directe amb nosaltres i informació de totes les nostres possibilitats productives i qualitats de que disposem. Aprofitant les oportunitats que ens dóna el mercat, disposem també, a més dels nostres habituals representants al Regne Unit i a França, d’un nou representant per als països de parla alemanya. Això ens permetrà tenir més mercat a Europa i incrementar d’aquesta manera la nostra capacitat productiva i d’atenció també a tots els nostres clients. Esperem doncs que la nostra web els pugui ser a tots d’utilitat i quedem oberts a qualsevol sugerència per poder millorar-la.
ADDENDUM FA 50 ANYS
Addendum fa 50 anys Addendum acaba de complir 50 anys de la seva fundació. Corrien uns anys complicats però alhora plens de futur on molts emprenedors d’aquest país van crear empreses que al llarg dels anys han conseguit arribar al dia d’avui, amb l’esforç de tots els seus treballadors i col·laboradors, fent uns productes de qualitat que han permés fer créixer i evolucionar l’empresa.

Des de la Direcció, agraïm a tothom el fet de poder celebrar aquest aniversari, i encoratgem, en aquests moments difícils de crisis global, seguir amb el mateix esforç per fer de les dificultats oportunitats pel futur.
              
Av. Santa Eulàlia, 260 - 08223 Terrassa (Barcelona) - Apt. correus número 12 08220 Terrassa - Tel. (+34) 937 314 605 - Fax (+34) 937 852 414
   Copyright 2018

Addendum Engranajes

© Copyright Addendum: Todos los derechos Reservados. Los contenidos del sitio web de engranajes (URL), tanto textos, como imágenes, diseño gráfico, código fuente, logos, marcas, etc., son de titularidad y propiedad exclusiva de Addendum o en su defecto a sus legítimos propietarios y están amparados por la normativa reguladora de la Propiedad Intelectual e Industrial, quedando, por lo tanto, prohibida su reproducción, modificación, distribución o manipulación sin la autorización correspondiente de Addendum Engranajes. Addendum Engranajes es una empresa especializada en el mundo de la mecánica y básicamente en la transimisión mecánica y engranajes. Desarrollamos diferentes productos, también a medida, cómo engranajes, piezas dentadas, cajas de cambio, cajas multiplicadoras, entre muchos otros. La principal actividad de Addendum es el trabajo con engranajes y todo aquello que les acompaña, como es la transmisión mecánica. Addendum inició su actividad fabricando engranajes para todo tipo de maquinaria. Actualmente los servicios de addendum engranajes son mucho mas amplios, aunque los engranajes y la transmisión mecánica continuan siendo el principal punto sobre lo que pivota la empresa y nuestra misión. Addendum se reserva el derecho de actualizar, modificar o eliminar información contenida en su web, así como su configuración, prestaciones o condiciones generales, en cualquier momento y sin necesidad de previo aviso. Addendum es una empresa especializada en el mundo de la mecánica y básicamente en la transimisión mecánica. Desarrollamos diferentes productos cómo: Engranajes, Bombas Engranajes, Cajas Cambio, Cajas Multiplicadoras, Cajas Reductoras, Cajas Reductoras de Engranajes, Cajas de Cambio a Medida, Engranajes Barcelona, Engranajes Cilíndricos, Engranajes Especiales, Engranajes Helicoidales, Engranajes Industriales, Engranajes Industriales a Medida, Engranajes Interiores, Engranajes Rectificados, Engranajes a Medida, Engranajes rectos, Fabricación Engranajes, Fabricación de Engranajes, Fabricación de Piezas a Medida, Piezas Dentadas, Piezas Dentadas a Medida, Piezas Rectificadas, Piezas Torneadas, Piezas de Precisión, Prototipos Engranajes, Sistemas, Sistemas Transmisión, Sistemas de Transmisión a medida, Tipos Engranajes, Transmisión Engranajes. Addendum mantiene dos linias de productos y servicios paralelas. Por un lado somos especialistas en la fabricación de piezas a medida, sean engranajes de todo tipo, sea cualquier otra pieza de precisión de alta calidad. Trabajamos con cualquier material, desde el acero al plástico. Dependiendo de lo que necesita el cliente hacemos la pieza completa o solo alguna fase del mecanizado. Por otro lado realizacos proyectos a medida de sistemas de transmisión, desde el diseño hasta la fabricación.

Los Engranajes de Addendum y nuestro nivel de servicio y calidad nos han permitido situar nuestros productos con niveles de calidad, coste y servicio muy competitivos. Nuestros engranajes son de alta precisión y calidad.